Uspešno smo predstavili najnovejše tehnologije v kozmetiki - Od Dubrovnika do Ljubljane

V preteklih tednih se je ekipa ART Kozmetike odpravila na veliko turnejo po Hrvaški in Sloveniji, kjer je predstavila najnovejše tehnologije v svetu kozmetike. Od sončnega Dubrovnika do dinamične Reke smo obiskali številna obrtniška združenja in kozmetične salone ter prinašali inovacije, ki bodo spremenile način nege kože. In včasih smo prinesli nekaj nepričakovanih trenutkov, ki so nas nasmejali!

Dubrovnik: Začetek nepozabnega potovanja

Svojo pot smo začeli v čudovitem Dubrovniku, kjer so nas gostitelji sprejeli z nasmehom, mi pa smo takoj skočili v akcijo. Toda na začetku predstavitve se je eden od sodelavcev odločil, da je to idealna priložnost, da se znebi dlak na nogah ... na mizi! Slika je dokaz!

Kolegi so se smejali, vsi pa so komaj čakali, da vidijo rezultat njenega "pogumnega" eksperimenta. Na koncu je namesto predstavitve izdelka nastala improvizirana mini lepotna predstava, ki jo ne bomo nikoli pozabili!

Split, Zadar, Reka in Pulj: navdušenje in sodelovanje

V Splitu, Zadru, Reki in Pulju so naše naprave povzročile pravo norijo! Kozmetičarke so bile zelo navdušene, nato pa se je ena kolegica namesto kot opazovalka odločila, da bo "glavna zvezda" predstavitve. Ko smo vsi nestrpno čakali, da začnemo, je rekla: "Zakaj ne bi poskusila vsega na sebi?"

In tako se je predstavitev začela! Medtem ko smo nastavljali parametre naprave, primerne njej, smo bili videti kot ekipa, ki je v resničnostnem šovu zadolžena za makeover. Navsezadnje je bila kolegica popoln »model« – le z malo več humorja, kot smo načrtovali.

Slovenija: kar 5 naprednih naprav

V Ljubljani smo imeli priložnost predstaviti kar 5 naprednih naprav in z velikim veseljem odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

 

Kaj smo predstavili?

Strankam smo predstavili najsodobnejše tehnologije, ki omogočajo doseganje vrhunskih rezultatov pri negi obraza in telesa.

Diodni laser TrisCam: Ta laser predstavlja revolucijo pri odstranjevanju neželenih dlak, saj zagotavlja hitre, učinkovite in neboleče tretmaje. Predstavljajte si ta diodni laser: ne samo, da odstranjuje neželene dlake, ampak ima tudi kamero, ki posname slike pred in po tretmaju! Tako ste vedno pripravljeni na svoj "meme trenutek." In seveda ni boljšega načina, da se pohvalite svojim prijateljem kot s slikami "prej in potem", ki so kot iz reklame.

FaceART Perfect in FaceART Tesla: Zamislite si napredno nego obraza, ki združuje microneedling, RF in vakuum – prava »čudovita ekipa« za vašo kožo! Prvo, microneedling naredi drobne vbode. Nato pride na vrsto RF, ki uporablja energijo za segrevanje tkiva pod površjem in napne kožo, kot da bi imela mini lifting. In da je vse še boljše, vakuum nastopi kot "osebni pomočnik", ki drži kožo na mestu in poskrbi, da energija teče enakomerno, brez napake.

Rezultat? Koža je videti mlajša, bolj napeta in sveža – kot bi bila na luksuznem dopustu, ne na visokotehnološkem tretmaju! Te naprave ponujajo vrsto tretmajev za pomlajevanje kože, zmanjšanje gub, dviganje in zategovanje ter odstranjevanje aken in brazgotin.

 

Kaj sledi?

S to turnejo smo zaključili še eno uspešno leto. Ampak to še ni konec! Za leto 2025 že načrtujemo nove projekte in dogodke. Spremljajte naše novice na spletni strani art-kozmetika.com in bodite med prvimi, ki boste izvedeli o naših prihodnjih dejavnostih.

ART Kozmetika je več kot podjetje, smo skupnost strokovnjakov, ki se posvečamo zagotavljanju najboljših rešitev za lepoto in zdravje kože. Vsem svojim partnerjem se zahvaljujemo za sodelovanje in podporo. Skupaj bomo še naprej ustvarjali boljšo prihodnost, z veliko smeha in zabave!