Predstavitev v LJ: Napredni tretmaji za trajno odstranjevanje dlak, oblikovanje postave in nego obraza

 Spoštovani,

z velikim veseljem vas vabimo na ekskluzivno predstavitev najnovejših naprav, ki bodo vaš salon in storitve dvignile na višjo raven. 

Predstavili vam bomo napredne tretmaje za trajno odstranjevanje dlak, oblikovanje telesa in za nego obraza.



Predstavljamo vam pet revolucionarnih naprav:

1. Diodni laser - TrisCAM aparat za trajno in neboleče odstranjevanje dlak obraza in telesa - s katerim lahko izvajate tretmaje vse leto!
Primeren je za vse tipe kože in las. Strankam je všeč, ker lahko zelo jasno vidijo napredek pri odstranjevanju dlačic – saj ima TrisCAM kamero, ki zajame tretirano področje z do 200-kratno povečavo. Podatke pa lahko shranite ali pa jih pošiljate strankam po elektronski pošti.
 
2. FaceART perfect
Odkrijte skrivnosti popolne kože s pomočjo najnovejše tehnologije, ki stoji za napravo FaceART Perfect. Inovativna kombinacija treh tehnologij - mezoterapija s tehniko microneedling v kombinaciji z vakuumsko tehnologijo in hkratnim delovanjem frakcijske radiofrekvence deluje hitro in učinkovito.

3. TeslaART Clinic EMS-RF-BMI
TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je izjemno učinkovit stimulator mišic za hujšanje in oblikovanje postave. Poleg tehnologije EMS, vsi aplikatorji vsebujejo tudi radiofrekvenco.

4. VelaShaper - ART
Tehnologija v napravi VelaShaper - ART združuje infrardečo svetlobo, bipolarno radiofrekvenčno energijo, vakuum in masažo z valjčki. Globoko segrevanje maščobnih celic spodbuja rast novega in boljšega kolagena in elastina, kar ima za posledico lokalno zmanjšanje ohlapnosti kože, obseg telesa ter splošno izboljšanje strukture in teksture kože.

5. Zerono ART green laser za oblikovanje telesa
Zeleni laser cilja na trdovratna maščobna področja in neboleče emulgira maščobne celice pod kožo. Tretma je primeren tako za moške, kot za ženske.



Kaj lahko pričakujete:

  • Predstavitve naprav na modelu.
  • Strokovne predstavitve o prednostih in uporabi naprav.
  • Vprašanja in odgovori vodje izobraževanja - Tamare Trstenjak.
  • Ekskluzivni popusti za vse udeležence.

Lokacija:

Ljubljana, 1.10.2024, od 10.00 do 12.30 h
Središče Vitalis
Hladilniška pot 28
1000 Ljubljana


Prijave so brezplačne, vendar je število mest omejeno! Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 30. septembra 2024 preko spodnjega obrazca.

Se vidimo na dogodku!


Lep pozdrav od ekipe ART-kozmetika!