Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu diodnega laserja?

Pri nakupu diodnega laserja za trajno odstranjevanje dlak je treba biti pozoren na več ključnih dejavnikov, da zagotovite varno in učinkovito uporabo. Tukaj je nekaj pomembnih točk, ki jih je treba upoštevati:

1. Tehnologija in specifikacije naprave

Valovna dolžina: Diodni laserji običajno delujejo pri valovnih dolžinah med 800 in 810 nm, kar je optimalno za absorpcijo melanina v dlakah in minimalno absorpcijo v koži. Energijska gostota (fluenca): Prepričajte se, da ima naprava ustrezno prilagodljivo energijsko gostoto, kar omogoča nastavitev moči glede na tip kože in dlak. Velikost aplikatorja (spot size): Večja velikost točke omogoča hitrejše tretmaje, saj pokriva večjo površino kože naenkrat. Hitrost pulziranja: Višja hitrost pulziranja lahko zmanjša čas tretmaja in izboljša udobje za uporabnika.

2. Varnost in certificiranje

Medicinski standardi: Preverite, ali naprava izpolnjuje vse potrebne medicinske standarde in je certificirana s strani priznanih organizacij (npr. CE, FDA). Varnostne funkcije: Naprava naj ima vgrajene varnostne funkcije, kot so kožni senzorji, ki zaznavajo barvo in tip kože, ter zaščita pred pregrevanjem.

3. Uporabnost in funkcionalnost

Intuitivni nadzorni sistem: Enostavna uporaba in prilagodljivost nastavitev je ključna za zagotavljanje učinkovitega in varnega tretmaja. Ergonomija: Naprava naj bo ergonomsko oblikovana za enostavno uporabo, še posebej, če se uporablja za večje površine telesa. Prilagodljivost za različne tipe kože in dlak: Naprava naj bo primerna za različne tipe kože in dlak, saj to omogoča širšo uporabo.

Prej / potem: 

prej potem

4. Vzdrževanje in podpora

Garancija in podpora: Preverite, ali proizvajalec nudi ustrezno garancijo in podporo za vzdrževanje in popravila naprave. Rezervni deli in servis: Dostopnost rezervnih delov, potrošnega materiala ter servisiranja  je pomembna za dolgoročno uporabo naprave. 

5. Stroški in investicija

Cena: Primerjajte cene različnih modelov in preverite, kaj vse je vključeno v ceno (npr. dodatna oprema, garancija, izobraževanje). Povračilo investicije: Če kupujete napravo za poslovno uporabo, ocenite, koliko časa bo trajalo, da se investicija povrne skozi prihodke od tretmajev.

6. Mnenja in ocene uporabnikov

Preglejte ocene: Preberite mnenja in ocene drugih uporabnikov, da dobite občutek o učinkovitosti in zanesljivosti naprave. Nakup diodnega laserja za trajno odstranjevanje dlak je pomembna odločitev, zato je dobro opraviti temeljito raziskavo in se posvetovati s strokovnjaki, preden se odločite za nakup.

Če iščete napravo za trajno in neboleče odstranjevanje dlak pod pazduho, po telesu, na bikini predelu in nad ustnico - s katerim lahko izvajate tretmaje skozi vso leto - potem ste jo našli - to je Diodni laser TrisCAM!

Primeren za vse tipe kože in dlak. Strankam je všeč, ker lahko zelo jasno vidijo napredek pri odstranjevanju dlak - saj ima TrisCAM kamero, ki tretiran predel poslika z do 200 kratno povečavo; podatke pa shrani ali pošlje slike stranki preko e-maila.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Email: prodaja@art-kozmetika.com
Tel.: 059 047 151
Mobi: 051 883 444
Delovni čas: 08:00h - 16:00h