Spoznajte dva najbolj iskana kozmetična tretmaja v jesensko-zimskem času

Če delate v kozmetičnem salonu, lahko opazite različna povpraševanja po tretmajih skozi leto. Zgodaj spomladi je veliko interesa za oblikovanje telesa, poleti prevladujejo pedikure, v jesensko-zimskem času pa močno naraste povpraševanje po negi obraza in trajnem odstranjevanju dlak. Zato smo za vas pripravili webinar o teh dveh tretmajih, da se boste lažje prilagodili strankam in jim ponudili kar iščejo. 

1. Za napredno nego obraza vam bomo predstavili FaceART perfect. FaceART perfect močno izboljša stanje kože že po prvem tretmaju, ne glede na vrsto kožnih težav - brazgotine od aken, hiperpigmentacijo, strije... Odlične rezultate pa daje tudi pri anti-age tretmajih, hidrataciji kože  ter pri obnavljanju kolagena - neokolagenzi.

Inovativna kombinacija treh tehnologij - mezoterapije s tehniko microneedlinga v kombinaciji z vakuumsko tehnologijo in sočasnim delovanjem frakcijske radiofrekvence deluje hitro in učinkovito. Za še povečan učinek tretmajev vam priporočamo profesionalno kozmetiko Mesmerie. Naprava je primerna za tremaje na področju obraza in telesa. Priloženi so različni nastavki

2. Za trajno in neboleče odstranjevanje dlak obraza in telesa vam vsekakor priporočamo Diodni laser TrisCAM - s katerim lahko izvajate tretmaje skozi vse leto! Primeren je za vse tipe kože in las. Strankam je všeč, ker lahko zelo jasno vidijo napredek pri odstranjevanju dlačic – saj ima TrisCAM kamero, ki zajame tretirano področje z do 200-kratno povečavo. 5-kratno hlajenje naredi tretma popolnoma neboleč.  Upravljanje naprave je zaradi zaslona na dotik in sistema Android preprosto kot na mobitelu.


Kaj lahko pričakujete
- Predstavitve tretmajev na modelu.
- Vaša vprašanja in strokovni odgovori.
- Ugodnosti za vse udeležence webinarja.
- Predstavitev različnih vrst obročnih plačil (Leanpay, Diners, 1stavno na obroke, ART-PE financiranje...) in najema naprav.



KDAJ:

Torek, 15. oktober 2024, od 9.00 do 10.00 h.

KJE:

Spletni dogodek - ONLINE (povezavo dobite po prijavi). Ne potrebujete nameščati nobenega programa.

Če pa si želite webinar ogledati v živo, pa ste dobrodošli pri nas v Beauty bar ART-PE Trebnje, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje. V tem primeru je potrebna samo predhodna najava na 051 876 888.

KDO:

Tamara Trstenjak, svetovalka za izobraževanje in prodajo.



 Prijavite se na kratko brezplačno spletno izobraževanje, kjer bomo na modelu pokazali trajno neboleče odstranjevanje dlak z diodnim laserjem TrisCAM in napredno nego z napravo FaceART Perfect. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vse udeležence pa smo pripravili tudi poseben popust :)  


 

Prijave so zaključene.


Se vidimo :)