Brezplačni webinar: Trajno odstranjevanje dlak z diodnim laserjem TrisCAM in eLite Ana SHR IPL+RF

Če iščete napravo za trajno in neboleče odstranjevanje dlak pod pazduho, po telesu, na bikini predelu in nad ustnico - s katerim lahko izvajate tretmaje skozi vso leto - potem ste jo našli - to je Diodni laser TrisCAM!

Primeren je za vse tipe kože in dlak.

Strankam je všeč, ker lahko zelo jasno vidijo napredek pri odstranjevanju dlak - saj ima TrisCAM kamero, ki tretiran predel poslika z do 200 kratno povečavo; podatke pa shrani ali pošlje slike stranki preko e-maila.

Če pa želite poleg trajnega odstranjevanja dlak z isto napravo izvajati še dodatne tretmaje, vam priporočamo eLite Ana SHR IPL+RF. S to napravo se boste uspešno spopadli še z aknami in glivicami, naredili pa boste lahko tudi lifting. To pa so le nekatere od razlik. Za več informacij o napravah in kakšne tretmaje lahko izvajate s posamezno napravo, pa izveste na webinarju :)

Pogovorili se bomo tudi o možnostih najema in obročnega plačila.


leanpay1stavno


 Prijavite se na kratko brezplačno spletno izobraževanje, kjer bomo na modelu pokazali trajno neboleče odstranjevanje dlak z diodnim laserjem TrisCAM in z eLite Ana SHR IPL+RF. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vse udeležence pa smo pripravili tudi poseben popust :) 


 

KDAJ:

Torek, 10. september 2024, od 9.00 do 10.00 h.

KJE:

Spletni dogodek - ONLINE (povezavo dobite po prijavi). Ne potrebujete nameščati nobenega programa.

Če pa si želite webinar ogledati v živo, pa ste dobrodošli pri nas v Beauty bar ART-PE Trebnje, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje. V tem primeru je potrebna samo predhodna najava na 051 876 888.

KDO:

Tamara Trstenjak, svetovalka za izobraževanje in prodajo.


Prijave tukaj so zaključene.